Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Překvapivě rychlé listové těsto ze tří ingrediencí
Jaký je rozdíl mezi normálním listovým a tímhle?😂🤦
Tak tohle zrovna rychlé není! Dělám také ze 3 ingrediencí, stejný poměr másla, tvarohu a hl. mouky (zpravidla 250 g díky váze másla a tvarohu), špetka soli, na štrúdl je v pohodě. A nedělám žádné desetiminutovky, zpracuji a hned peču 3 velké štrúdly, jen ještě klasicky potřu vejcem.
Radši dělám klasické těsto
Konvalinka34@seznam.cz
Skoro celé to je jako křehké těsto. A metla na začátku se nazývá pádlo.
Dobrý den, já dělám listové těsto mnoho let, ale spíše na " arabský " způsob, smíchám mouku s vodou a solí, rozdělím na 8 dílků, z kuliček vyválím postupně tenké ( skoro průsvitné) placky, každou řádně potřu rozpuštěným máslem nebo ghí, nechám odpočinout a tu hromádku placek opět rozválím a potřu znovu máslem, pak teprve přeložím jako obálku, nechám v lednici odpočinout , pak použiji, toto těsto je vynikající plněné čerstvým sýrem s petrželkou na slano, nebo čokoládou na sladko. Dobrou chuť!
To vypadá skoro jako recept. Můžete prosím upřesnit druh a množství mouky, spotřebu másla a vlastně i kolik vody? Děkuji.
Kdyz vidim ten valecek vybavi se mi slizkej ksicht toho premierskeho ukropicuse Petra Fialenka
A ctutná ten fíkus po upečení jako štrúdl?
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama