Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Varovná znamení vysoké hladiny cukru
To je kravina. Fakt to myslíte vážně?
Máte naprosto pravdu. Článek je snůška nesmyslů, protože autor tomu nerozumí. Cukr vůbec není špatný, naopak, tělo ho potřebuje, v dnešní době se ale jaksi stalo módou démonizovat cukr a vymýšlet lži o cukru, za tím si stojím.
Nikdy jsem nesladila kávu, to je hřích, čaj mi sladila maminka a divila se, že ho nepiju. Mám kilo cukru na dva roky , vaření a pečení*5*
Nesladím ani jedno, nechutná mi to
A v cukrovarech zdechnou hlady ;-)
nesladím čaj kávu jemně
V anketě chybí "nepiji kávu".
kávu nesladím , čaj pouze medem
super
Kávu nesladím Xlet,nevím jak chutná slazená káva,čajík sladím pouze medem,páč jsme včelařská rodina tak medu je dost,i já mám 1kg max.2kg cukru na celý rok,jak píše pani ,pouze na pečení.........
Sladím kávu i čaj Stévií.
Kávu nesladím už 43 let a čaj ovocný bez cukru
Miluju sladké<3
Kávu nesladím víc než 10 let,piji ji se smetanou.Cukr používám minimálně,i cukroví peču makrobiotické.;-)
sladim jim sladke je mi 68 k doktoru nechodim mam mladou pritelkyni a život je krasny
Až navštívíš svého obvoďáka tak ti garantuji že odejdeš jako mrzák před skonem.Můj případ v 75
Kávu nesladím, buchty miluji.
Nikdy jsem nesladila a bez sladkého se obejdu;-)
Nechápu, proč v anketě není možnost zadat NESLADÍM VŮBEC. Nemůžu hlasovat, když jsem kávu nikdy nesladila a čaj z 99% taky ne.
No to je píčovina... vysoká hladina cukru se projevuje zvýšenou glykemií, tzn. cukrovkou, pokud se přežíráte a jíte velké dávky cukru tak, si ji dříve nebo později vybudujete... navíc se nejdená o hladinu cukru ale množství sacharidů, článek zjevně okopírován a špatně přeložen. Navíc vám v hlasování schází položka - ne nesladím již dlouho. Počítáte pouze s čtenáři, kteří jsou potencionálně rizikoví a to i včetně těch co "nedávno přestali"... jak prvoplánové.
Nesladím už několik roků čaj i kávu a nechybí mi to, dorty nemusím ale při rodiných oslavách si jeden dám ráda. Sušenky by pro mě vůbec nemusely být.
Sladím ,sladkosti opravdu málo a když tak kvalitní čokoládu ale jen málo kdy.Sladím si kávu a to 2denně.Čaj sladím medem.
Dobrý den, v dnešní době je cukr velice démonizován, a to neprávem. Není to žádný zabiják. Naopak. Je pro život nezbytný. Daleko nebezpečnější než vysoká hladina cukru je hladina nízká, tzv. hypoglykémie. Jsem diabetik 1. typu na inzulínu a jím všechno, tedy i sladké. Proč? Protože inzulín je strašně nebezpečný. Je to sice životně důležitý hormon, ale má i odvrácenou stranu. Když ho tělo dostane víc než potřebuje, stává se zabijákem a způsobí hypoglykemický šok, kdy hrozí smrt. Jediným účinným lékem proti hypoglykémii je cukr, je to skutečná záchrana. Tak prosím na cukr nenadávejte. Když se přejíte sladkým, je to akorát nezdravé. Zato nadměrná dávka inzulínu může velice rychle zabít. Cukr mi už mnohokrát zachránil život. Posílám k tomu odkaz na článek na Wikipedii: https://cs.wikipedia.org/wiki/Hypoglykemie
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama