Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Z čeho vlastně jsou krabí tyčinky
Takže jsme se nedozvěděli vůbec nic. Za tyhle články berete nějaký plat?
Má to nadpis a komentář přeložený Googlem-no je to povídka.
Autorka je další z nekonečné řady nevzdělanců, kteří nepochopili, že 1x1=1, tedy že výraz jednou tolik je zcela inkluzivní!
Bože to je blábol naprostého hlupáka se záplavou gramatických a faktických nesmyslů. Odežeňte ji.
Už ty barvy, hrůza..
Zřejmě jste neviděl opravdového kraba. No a glutamáty jsou přírodní produkt. Jsou i v mateřském mléce. A asijská kuchyně je na nich postavená.všechny ty sojovky, ústřicivé a rybí omáčky.
A kdy že nám mohou ublížit na zdraví? To jsem se taky v článku oproti nadpisu nedozvěděl...
Ten článek je neuvěřitelný... Je tak hrozně napsaný, že jsem až nedokázal soustředit na krabí tyčinky...
myslím že nějaké krabí tyčinky jsou špičkou ledovce toho,co člověk běžně potká a sní.Hlavně šmakulády ze suprů,rozpeky vydávané za čerstvé pečivo,maso v pultech válené v krvi a ví Bůh jak dlouho,uzeniny se separátem,ovozel pochybné kvality...
Už jen ty dochucovadla a umělé přísady mě od toho odrazují.Všichni kritizují glutamáty,ale pořád se do všeho dávají,tak proč nedochucovat zdravější variantou...
Článek z kterého se vlastně nedozvíme vůbec nic..
Kupují v Makru, ale ne tyčinky, jsou Boží, drží pohromadě, dá se jist jen, tak.
Děkuji, nechci. Raději si koupím rybu jako takovou. Proč jíst náhražky????
Občas je koupím, docela ujdou
Někdy je koupím,ale nic moc.
Jde o umelinu jako panganis ryba,fuj tajbl!!!
Až moc mírný článek. Hlavní složkou je doslova odpad při spracování ryb. Pak zahušťovadlo a barvivo.Je to doslova prasečina. Najděte si jinde podrobnosti. Hlavně že to chutná a je to rychlé,že ?
Máme je v mrazáku, občas je přidáme do těstovinoveho salátu
tyhle tyčinky neviděli kraba ani z vlaku...
Nepochopím jak můžou tyto krab.tyčinky prodávat. Aspoň vidíte co v těch obchodech prodávají. Jsou to hajzlové. A slavní poslanci ničeho. Kde to spejeme .
Kupuji a připravuji jídlo , abych uspokojil chuťové kanálky své i mých hostů, kterých díky mé vyhlášené kuchyni každým dnem přibývá a je naprosto jedno , z čeho ty lahůdky připravuji. Protože nejdůležitější je chuť, šťavnatost a křehkost masa. Podobně jak "krabí tyčinky je i moje specialita "andělská líčka".... a nikdo netuší jak a z čeho se připravují..... mě stačí, že hostům tečou sliny už , když vejdou do restaurace.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama