Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Bílé pečivo stojí za to vyřadit z jídelníčku
bageta francouzská a česká je rozdíl v mouce a to je ten problém
Tak s tímto tvrzením rozhodně nesouhlasím! Nejde totiž hodně všechno bílé pečivo do jednoho koše a říct, že každé takové pečivo je špatné. Podívejte se třeba na https://www.vasepekarna.cz. Takoví lidé to dělají s láskou a určitě není jejich cílem vyrábět něco, po čem se bude pouze tloustnout a nic nám to nepřinese. To vás musím vyvést z omylu.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama