Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Fakta o instantních polévkách
A bavíme se tu o těch čínských polévkách nebo je řeč o všech polévkách z pytlíku? Nějak mi to z toho článku není jasné. A když se polévka připraví během pěti minut, je jasné, že to zdravé ani být nemůže, lidé nejsou paka. Jenže občas prostě není zbytí si něco takového připravit a myslím, že je lepší si dát výjimečně tuto polévku než si nedat vůbec nic a třeba šest hodin hladovět! Nezdravých jídel je v obchodě spoustu a tyto polévky se aspoň netváří, že zdravé jsou.
A co ty šmejdy kterými nás zásobuje Andrej zlatoústý?
Když ony jsou táááák dobrééé!
Každý ať si jí co chce, všichni jednou umřeme. Někdo může jíst zdravě celý život, a pak na něj spadne letadlo. Jsme tu jen jednou, tak se hlavně neomezovat :)
Kdo nemá čas na své zdraví ať se nediví.
Jím je už roky a cítím se skvěle, glutamát a sůl jsou skvělé v boji proti rakovině.
Kdyz jsou tak nezdrave proc se vyrabi nebo proc se do nich nedavaji jen zdrave latky. Vsude se jen mluvi jak je cukr a sul a ruzne chemicke pridavky nezdrave ale porad se to vsude dava nechapu proc. Zvednout dane a ruzne poplatky stat dokaze bez problemu a hned ale naridit firmam ktere vyrabi takovej bordel aby tam davali zdrave veci to stat neumi zajimavy.
Glutaman souvisi s poskozenim mozku? Jak? Zdroj? Tohle uz hranici se sirenim poplasne zpravy.
..a o to běží,mít to vykrákané,pak volají ať žije Gavól,ať nás ochraňuje Amerika se všemi čerty !
Neuvěřitelné jaké hovadiny si člověk dnes může přečíst. Autorce bych doporučil v psaní nepokračovat, takových slátanin je přece všude plno.
(Vše, co vydrží podezřele dlouho bez zkažení, obsahuje nezdravé množství chemie. V předchozích komentářích správně zaznělo, "... tak proč je nezakážou?" Já přidávám, jak je možné, že někdo, takto škodlivý výrobek schválí a pustí jej do výroby, oběhu, tedy obchodů a spotřeby - konzumace?!!! Téměř za vším jsou peníze vlivných, Navíc, i za nekvalitní zboží se přeci platí, ale hlavně, nemoci lidstva jsou živnou půdou lékařských výzkumů, v dnešní době se dá i říci, že určitou mírou i jeho finanční lobby.*21*
Ne všechno je chemie...podezřele dlouho vydrží med, rýže a třeba těstoviny...tyto potraviny jsou ve tmě a mírném chladu nesmrtelné...
Igore, ty jsi id..t. Odkdy se med bez chemie kazí? A jen tak mimochodem. Tu chemii proti kazení medu tam přidávají včeličky.
Neregistrovaná/ý - Ich řekl: dnes 10:20 Odpovědět Neregistrovaná/ý - Igor | dnes 9:58 Ne všechno je chemie...podezřele dlouho vydrží med, rýže a třeba těstoviny...tyto potraviny jsou ve tmě a mírném chladu nesmrtelné... ***Igore, ty jsi id..t. Odkdy se med bez chemie kazí? A jen tak mimochodem. Tu chemii proti kazení medu tam přidávají včeličky.*** ICHu, nepochopil jste Igora - on jen trochu sarkasticky říká, že med, rýže a třeba těstoviny vydrží dlouho i BEZ přidané chemie. A vy ostatní, než se na základě nějakého blábolu začnete bát, že vás chce někdo otrávit, koukněte se do wikipedie na "glutaman sodný", zeptejte se doktora, jak dlouho by mozek fungoval bez cukru... - prostě se koukněte i na jiné názory. Víte, po přečtení toho článku jsem si vzpomněl na moudrého pana Wericha - v jedné hře říká: "pane, vy jste ale vůůůl..." a v jedné pohádce zase že všeho má být PŘIMĚŘENĚ. Tak při čtení přemýšlejte - přeji hezký den.
Přiznejte se, kolik z nás se při podobných článcích jen pousměje a vzpomene si na středoškolskou vyváženou stravu? ve dne polívky, večer pizza, burger, nebo prostě něco, co bylo v něčí lednici. a chipsy k tomu, kdyby to náhodou bylo málo slané. plus chlast. měsíce a měsíce v kuse. a jak nám ty naše mozky a fyzičky fungovaly... A přitom se ve varovném článku nepíše o škodlivosti pufovaného těsta, parádně blbé kombinaci zrovna těchto tuků s tím ostatním, nestravitelnosti "drátěnek" - ale ne kvůli vláknině, přesolení organismu, protože fůra glutamátu člověka nutí dát si toho víc... a samozřejmě přemíra glutamátu dělá v metabolismu mnohem větší cirkus, než jen žonglování se sodíkem. že, cukrovkáři? NAVÍC: tyto dávky voňavé chemie jsou oblíbeným nástrojem k týrání kolegyň, které drží dietu a musejí při chroustání otrubového salátu sledovat, jak si vychutnáváme každé sousto.
a co je dnes zdravé jídlo? existuje vůbec něco takového ještě??? vždyť ti globalističtí soudruzi jsou horší než ti, co nám tu vládli před nimi
Tak proč je nezakážou.
Zakazovalo se jen za socialismu,...dnešní zločinci Vás za ziskem klidně poženou na smrt.....že jste toho jednoho hned nezahlušili,pak hned toho dalšího a ještě rychlej toho třetího,pak už by si dávali pozor,třeba by zakázali to zahlušování,to by se vykompenzovalo kulometem....
Článek je blábol opsaný z nějakých aktivistických letáků. Autorka nemá ani ponětí o výživě ani o chemii. Ale jinak většina lidí dnes nepracuje fyzicky a pro takové se instantní polévky nehodí, protože skutečně obsahují velké množství ochucovadel, které musí tělo nakonec nějak neutralizovat a vyloučit. Instantní polévky se tak hodí pouze pro lidi, kteří fyzicky pracují a současně dodržují pitný režim, protože takhle člověk vyloučí podstatnou část těchto přídavných látek pocením a nezatěžuje tak játra a ledviny. Pro nemanuálně pracující je vhodné instatní polévku použít pouze jako základ, do kterého se přidají další klasické základní suroviny, třeba nastrouhaná zelenina, brambor nebo kvalitní těstoviny atd a předem uvařené maso, množství se zvětší na víc porcí a ony ochucovadla se tak rozředí. Ovšem spousta těchto instatních polívek má specifickou poloumělou chuť, která se ničím nedá změnit.;-):-p
To snad nemyslíte vážně .
Tady nazorne ctete co jedna slepice dokaze ! 90% procent potravin co se proda u nas , jinde smer zapad jednoduse nexistuje ! Nema zadny smysl to analizovat , jine to nebude ! Malo jsme zvonily ale opasky se utahuji neustale ! Sestavte tabulku lharu podvodniku tunelaru +te smecky v parlament , senatu , a hradu od doby 1989 stoji potraviny za ho,,,no ! Diky ,ovsem muzeme se ject kamkoliv ,kdyz jsi na to vezmeme pujcku svobodne vilit neni koho ! a jine radosti , ktere nas cekaji tak nejaky pytlik je prti tomu nula !
Svatá pravda. Kvalita potravin a jejich chuťové vlastnosti jsou dnes někde jinde a dost se divím,,že jsou to lidé ochotni jíst. Nechci to tady vyjmenovávat ale může mi někdo vyjmenovat potraviny které jsou dnes za přiměřenou cenu lepší,vše je podřízeno zisku. Stačí se podívat na balení dříve bylo pravidlem 100 g balení,dne s podívejte nenápadně je hmotnost snižována a cena zvyšována. Můžeme taky psát donekonečna a stejně se nic nezmění. Máme co jsme chtěli. Následky se mohou projevit až v příští generaci.
spravně
Proč se to teda prodává když je to tak nebezpečné jak tvrdí.
Tak jsi zajdete do luxusni restaurace na polevku , doprucuji vinarnu U Malire v Pze a kdyz to finacne pezijet ( bramoracka 390 kc ) nebude uz kupovat polevku v pytliku
Bludy.
raději poctivě uvařené jídlo než polotovar!!!!!
Kdyby to bylo tak jedovatý tak by snad byl zákaz prodeje, ne?
Paní Urbanová v upoutávce inzeruje faktaa v té slátanině pak uvádí bláboly...
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama