Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Fakta o instantních polévkách
Glutaman sodný je obsažen přirozeně v živočišných produktech i proto nám tak chutná, jelikož mozek dostává informaci, že jí maso. Dále kdyby byl tak škodlivý jak tvrdíte tak Japonská kuchyně je víceméně na něm založena a je to jeden z nejzdravějších národu. Jediné v čem máte pravdu je velké množství sodíku,..
Nepokládám to za blábol. Normální polívka je vždycky vývarem z něčeho a je založena na tom, že se ingredience hodí do jednoho hrnce. Takže je jasné že instantní polívky ani nemohou být než chemický koktejl. Nejrychlejší způsob jak připravit normální polívku je do hrnce s vroucí vodou vysypat sáček mražené zeleniny, hodit hrst nudlí a nějaké ty noky do polívky rovněž mražené v pytlíku. Mrazák nahrazuje chemii. Taková polívka je za čtvrt hodiny a je normální.
no dlouho jsem nečetl větší blábol. Netvrdím, že je toto extra zdravé pri pravidelném užívání, ale přečtěte si něco o glutamanu sodném, který je zde nazván chemickou sloučeninou... za prvé jeho všudypřítomná, přirozená přítomnost v jídle a za druhé jeho metoda reálné výroby jako dochucovadla atd... ...problém škodlivosti potravin nesouvisí s glutamanem, ale s velkým množstvím soli, které mnoho potravin obsahují a v celkové kombinaci pak nám více chutnají...zkuste si najit jiná témata, kterým snad budete rozumět ....
Žádná extra mňamka to asi nebude, jasne že je lepší uvařit si tu polévku sam, ale nějaké normy to plnit musí, takže zas tak škodlivé to taky není... Asi jako jezte denně kfc a uvidíte ty problémy 😂
Nic neříkající článek s obecně uznávanými výmysly, plný nejasných, zavádějících a lživých informací. Takový článek napíšu za dvě minuty na jakékoliv téma.
Wtf může mi někdo říct, který krtén si jako myslí, že polévky ze sáčku jsou pytlíky naplněné zdravím? Co to je za dbilní článek, nedělejte ze svých čtenářů kkty.
Instantní nudle obsahují psenicnou mouku? A sakra, tak to si radši dám k svačině par rohlíků *11*
Já ji ještě neměla ale moje kamoška je pořád jí a je pořád zdravá
jsem-li právněný jako občasný strávník, pytlíkových polévek do hrníčku, hodnotit kvalitu, pak úplný odpor jsem získal k polévkám Vitana. Je to jen sůl a jinak nic. Jak je může někdo vyrábět a hlavně jak může někdo dát souhlas k jejich prodeji?
To je čo za retardovaný článok. 2 gramy soli a 2 gramov cukru sú hrozne? Nebezpečný glutaman sodný? Wow.
V polévkách bych chybu nehledal.Již 15 let je konzumují třikrát týdně , tlak mám 120/80 a 30 let jsem nebyl nemocen.
Já se všem čínským polévkám vždy obloukem vyhnu, pravidelně tak třikrát týdně !
Používáme pouze nudle - dodáme česnek, marjánku, pepř a zalijeme domácím vývarem, k tomu nadrobno nakrájenou a osmahnutou klobásu - a to je velice výživná snídaně. Když se podívám kolem co všechno že..me, tak musím říci - štěstí přeje připraveným.......
Dám si tam česnek, někdy i nastrouhaný sýr, mňam! :-) a většinou dvě najednou 😂
TO VAŘÍME U NÁS U SUPA *2* DENNĚ A JSME ÚPLNĚ OUT *6*
Pokud to všechno tak neúnosně vadí, v tom případě se autorka článku musí živit Prámou (to jest ničím materiálním).
Chutnají mi,to je rozhodující*6*
Je to podle státni normy -- zdravé -- nebo stát už nezajímá co je dobré pro občany..
Tragédie: Celých 2g cukru v 1 porci!
píše to glázen co nerozumí téměř ničemu . ať se podívá na odborné výzkumy (hlavně lékařské)
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama