Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Proč milovat čočku při hubnutí. Snadná na přípravu a bohatá na bílkoviny
Při vaření čočky dávám do vody saturejku, když nemám, tak větvičku tymiánu, bobkový list a pár nových koření. Když dělám čočku na kyselo, dám vodu z uvařené čočky do omáčky. Víc nadýmá ta kombinace čočky s uzeným, párkem nebo vejcem.
Máme všichni u nás čočku rádi, ale nesouhlasím, že by byla příprava rychlá. Musí se přebrat, den předem namočit, noo a pak je to teprve brnkačka*5*
Čočku mám moc ráda a vyzkoušela jsem i červenou.;-)
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama