Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Žhavé výhody žahavé kopřivy
Odvar/var, ničí většinu účinných látek, snad kromě těch, které způsobují snížení hladiny cukru, o čem se tu ale cudně mlčí. Teplota vyluhování nemá překročit 70 celsiových stupňů.
Piji pouze bilinkove čaje
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama