Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Správný výběr pečiva
To je opravdu ocenění hodný článek. S ohledem ale na současnou situaci by mne spíše zajímala odpověď na jednu kardinální otázku. Jak zabránit kontaminaci pečiva Coronavirem. Všude se mluví o rouškách, respirátorech , přenosu virů dotykem, prskáním a slintáním. Ale aby se někdo s z Hygieny nebo MZ vyjádřil k současnému tragickému způsobu prodeje pečiva, tak to jsem neslyšel ani náhodou. Když vydím hromady rohlíků, housek , koláčů a různých druhů chleba nasypaných na jednu hromadu a u toho stojící tlupy občanů různého vzhledu a čistoty, jak se v to přehrabují, tak mne jímá hrůza. Je velice efektivní měřit lidem na hranicích teplotu, ale když někdo přijede vlastní dopravou z Italie, nikde naprosto neevidován, mávne rukou místo karanteny jde nakoupit rohlíky a do té hromady 10x prskne, tak máme věškerou snahu v háji a místo všech proklamací politků a lékařů jednoduchou Corona bombu.. Tohle řešte a nevykřikujte v televizi jací jste zachránci národa. Nejste, jen tlupa užvaněných klaunů.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama