Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Zdravotní výhody kváskového chleba
Občas, je chutnější než kvasový kupovaný.
vůbec ne
U nás se již minimálně 4 roky žádné pečivo nekoupilo. Vše si pečeme sami. Chutí a hlavně i mnohem laciněji A doma pečený kváskový chleba a i bílé pečivo nemá chybu
bydlím na venkově bez prodejny a tak chleba si peču
my už žádný pečivo nekupujem 2 roky,peču denně a střídáme to,rohlík,housky,veky,kaiserky,bagety,kváskový chleba o víkendu,přes týden by se to časově nestihalo
Závidím, já občas upeču cibulový chléb, pečivo mi nejde (nechutná mi), jinak kupujeme chleba přímo z pekárny a pár kaiserek. :-)
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama