Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Nejzdravější oleje na vaření
Celá republika je zastíněna řepkou tak je nejlepší řepkový to je k smíchu a Bureš si mne ruce
rozhodně ne
Na tepelnou upravu jedine repkovy.Je chutny i na bramborovy salat se zalivkou.
ja pouzivam hodne maslo,rada bych pouzivala repkovy olej,ale po kazdy kdyz ho koupim tak velmi smrdi rybynou a jidlo je fakt nechutny nikdo v rodine to nechce tak fakt nevim spravne by mel byt bez chuti a zapachu,ale at stoji treba 100kc,nebo 50kc furt je to nechutny hnus tak pouzivam slunecnicovy olej,maslo a sadlo ostatni oleje a tuky na vareni jsou tak nechutne drahe,ze to pro obycejne lidi aprumernym platem,nebo duchodem je nedostizne je to jenom pro bohate.
Zapracoval bych na češtině.
Kdyz olej tak pouzivam Slunecnicovy.Ale jinak nejvic na vse pouzivam Sadlo-pro me Jednicka na cokoli!
Řepkový olej byl propagován. Lze na něm smažit i grilovat.
Převážně dušená masa na olivovém, saláty dochucuji také olivovým, smažím jen na řepkovém.
Vyzkoušela jsem dost olejů a tuků,ale vyhrál řepkový.Vydrzi vyšší teplotu,výrobek je křupavý a chutný.
Převážně řepkový, doplňují olivovy
V naší rodině používám jen olivovY olej ,
Chybou je preberať články bez (odborných) úprav zo zdrojov mimo CZ a SK, ale aj EÚ. Výsledok: niektoré odporúčania nie sú správne! 1. Olivové oleje sú nielen panenské, vhodné najmä do studenej kuchyne a do mierne teplých jedál, ale aj rafinované, vhodné na bežnú tepelnú úpravu. Takýmito sú aj oleje z olivových výliskov (pomacel, ale ich kvalita je problematická. V článku chýba aj dôležité upozornenie na rôznu kvalitu olivových olejov z hľadiska ich pôvodu (výborné sú napr. z Kréty, naopak, problematické sú oleje vyrobené zo zdrojov z EÚ a mimo EÚ, čiže zmesky). 2. Slnečnicové oleje sú a) klasické, nevhodné na tepelnú úpravu pri vysokej teplote (pre vysoký obsah nenasýtených mastných kyselinl, a potom b) z vysľachtenej slnečnice, svojim zložením blízke olivovému oleju a vhodné na smaženie (majú vysoký obsah mononasytenych MK). U nás je to Fritol a Klátovský olej. 3. Aj repkové oleje mame bežné, aj za studena lisované. 4. Na bežnú kuchynskú úpravu používať avokadový, hroznový či iné kvalitné, ale drahé oleje, je neekonomické. Pozn.: Už roky používame Klátovský slnečnicový olej, prip. fritovací, potom zmes Klátovského (50 %), repkového (40 %) a olivového (10 %) oleja a do studených jedál extra virgin olivový olej lisovaný za studena, ako aj zmes olivového, tekvicového, mandľového, hroznového oleja.
V naší rodině používáme pravidelně slunečnicoví olej.
To samé jako paní Jitka
Krom řepkového oleje používám také ghi a sádlo z farmy.Proste to střídám
Já používám nejvíce rýžový
Hroznový olej
Kokosový a sezamový nejlepší
Já používám nejraději rýžový
SEZAMOVÝ JEDINĚ ZA STUDENA, jinak řepkový, který snese až 220 stupňů
Nejzdravější je OLEJ SEZAMOVÝ
jedině řepkový na vaření olivový do salátu.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama