Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Nealkoholické pivo má zásadní zdravotní minus
a co ostatní nealko nápoje???
poctiví pivko občas je lék
Strašit, strašit a zase strašit !
Jako mnoho jiných mikroorganismů, mohou využít tyto patogeny pro svůj život i tyto produkty. Jde jen o to, kdy a jak je použijeme, resp. i ony nás, Zavádějící a hloupý článek "ubohého" novináře.
nepiji americke pivo, ale ceske, je v pohode
Zase nové fámy, užívám pito od počátku výroby a nikdy jsem potíže neměl.
To snad ne, 4% alkoholu ničí Salmonelu? Mně stačí, že v teple uložený, nepasterovaný ležák s 5% etanolu je druhý den zkvašená břečka.
Když pivo🍺 tak pořádné
Autorka článku zřejmě netuší, že stejně tak je na tom mléko, džusy, limonády a jiné potraviny, obsahující sacharidy a případně bílkoviny. Když do nic naočkujete bakterie, tak tam prostě rostou, pokud v nich není nějaká konzervační látka (třeba ten alkohol, ocet, sůl , kyselina benzoová a pod.). Ale celkem snadno se zničí ty bakterie pasterací, sterilizací a dalšími známými postupy. Takže stačí pak jen zabránit dalšímu "naočkování" z okolního prostředí. Například tím, že potravinu zavřete do lahve (sklenice), plechovky, tetrapacku či čistého sudu. Klidně si v ČR nealkoholické pivo z lahve či plechovky dejte, pokud někde nestojí dva dny otevřená (fuj). Je pasterované a pokud je v záruce a "normálně skladované", určitě v něm kokteil bakterií nebude....
Co to je ta blbost? Cožpak v USA pivo včetně pita nepasterizují? A pasterizace neničí veškeré mikroorganismy??😀
Tak jedno nealko pivo a k tomu jednu vodku!
Není snad jediná věc, kterou by někdo neshodil. Ona je i voda mnohdy škodlivá, tak až zase nějaký mudrc bude pouštět do éteru ta svá moudra, měl by by také napsat, co je zaručeně v pořádku. Už začínám být na ty žvásty amerických vědců a nejen jejich dost alergický. Dnes jeden vědec něco doporučí, zítra to jiný shodí. Kdo se v tom má vyznat ? Stejně nakonec za všechno může konzument, protože a%t tento dělá co dělá, vždy je to podle vědců, spíše pa vědců úplně špatně. No a když je něco špatně a škodí to zdraví, proč se to stále dělá a prodává ? Neměl by v tom případě být každý výrobek zřetelně označen informací, že se jedná o závadné a zdraví škodlivé zboží ?
Vágnerová šíří poplašné zprávy a nezná pojem pasterizace. Trestní oznámení následuje.
Mám dojem, že nealkopivo běžně prochází pasterizací.
Jednou jsem ochutnal a víc nemusím.Radši gambáč 12.
Tak si ty bakterie dej do čehokoliv co neobsahuje alkohol a dopadneš stejně... Debil dostal za úkol udělat výzkum ... Kristýno nic lepšího než debilní "výzkum" jsi nenašla? Už ve středověku míchali vodu s vínem. Jednak jako dezinfekci vody a jednak, aby se udrželi déle na nohou...
Pít nealkoholické pivo je stejné jako sledovat porno v rádiu.
Nebo lízat zmrzlinu přes igelit, či souložit s ochranou...
Myslím, že tento článek je možné hodnotit jako dezinformační a možná i jako šíření poplašné zprávy. Proč by to tam nerostlo, když je to pro bakterie ideální prostředí. Na druhou stranu, pivo je pasterované a žádný pivovar si nedovolí, aby to bylo kontaminované patogeny už kvůli technologii výroby.
Naočkovali pivo bakteriemi w nechali ho 63 dnů ležet. Sice v chladnu, ale... Řeknete, kdo by pil dva měsíce otevřené pivo? Američani? Snad ani ti.
Ano,požívám tento produkt.Nijak tím netrpím...
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama