Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Alobalu v kuchyni moc prostoru raději nedávejte
Souhlasím s jedovatostí hliníku,je to ověřené
Ale jděte. My používali hliníkové příbory i hliníkové nádobí, pak i ten alobal a jsem ve svých 80 letech zdravější než někteří padesátníci. A takových lidí znám pořád ještě dost.
Hliník se neodstěhoval do Humpolce,ale bohužel do potravinářství,ve formě alobalu.Hliník mezi jiným zesiluje nebo i způsobuje Alzheimera a ničí nás stejně jako Římany ničilo všude přítomné olovo.Je to kov,který opravdu nepatří do kuchyně,na žádný způsob.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama