Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Cibule výrazně snižuje riziko rakoviny až o polovinu
Cibuli,česnek a pažitku do každé polévky a k masu,vždy cibuli s česnekem,nakrájené na drobno.Bez cibule a česneku ani ránu.Sice se říká že kde se konzumuje cibule-nechodí návštěvy,ale kdo jí nejí,neodhání nemoce.
V cibuli z obchodu bývá více karcinogenů než prospěšných látek .
Příroda nám dala bylinky,ovoce,zeleninu na to,abychom byly zdraví.Bohužel korporace zakázaly psaní účinků a proč?No,kdo by potom kupoval jejich jedovaté chemické šmakulády,které naše těla postupně ničí a paradoxně připravují,pro lékaře.To je dobře promyšlené,zrychlíme lidem “kolotoč” v kterém jsou uvězněni a oni nebudou mít čas přemýšlet a budou kupovat naše “dobroty”.
jestli má být cibule zdraví prospěšná tak, jak píší v článku, tak ji asi užívat v syrové podobě. Po smažení, pečení, vaření asi z ní moc zdraví prospěšné síly nezůstane
Přehnojená a tepelně upravená cibule nemá účinek.
Pouze syrová cibule a česnek má žádaný účinek.
Někde jsem četl, že pozitivní účinky cibule se zvyšují jejím osmažením...
Mám rád cibuli jak v jídle tak syrovou
Mám rád cibulí v jídle i syrovou
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama