Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Nealkoholické pivo má jedno zásadní zdravotní minus
Vždy když budou chtít něco pomluvit a nejen pivo tak si nějaký argument najdou!!!
Aby jste předešli všem možným škodlivými aspektům nealko piva a jiných nápojů, tak pijte jen svěcenou vodu, ta vám určitě neuškodí.?*!#
Výte kolik lidí si v ní máčí ruce?
Znáte zdravější alternativy ?🤔 Ve všem i ve vzduchu,který pouštíme do plic je tolik toxických látek ... V každém nápoji v petce jsou statisíce mikrogranulí,všichni to vědí,ale dál jimi nacpané kamiony plní markety a dál si to svinstvo pouštíme do organismu . Ukládá se to všude díky krevnímu oběhu,kostní dřeň,játra,mozek. Je kolem toho klídek, což je děsivé. Vysvětlení:Je ohrozený obří byznis s obaly a potravinami. Proto.... držet hubu a plaťte🤫
pít nealkoholické pivo je něco jako lízat ségru.... chutná to stejně ale víš, že je něco špatně.... 😂😂😂
Nevím co tady rozumujete o špatné výrobě nealkoholického piva. To co je v článku uvedeno jsou samé nesmysly. Autorka článku nezná vůbec výrobu nealkoholického piva. Žádné chemické přísady se do piva nedávají. Škodíte tady výrobcům piva.
Kdo by to řekl. To už reklama na nealko pivo neuvádí.
Bez uvedení tabulek a statistického vyhodnocení obsahu jednotlivých látek (např. cukru) je celý článek jen kecání o ničem. Podle mne buď nemá autor o čem psát, nebo je to na objednávku - nenapadá mne al kdo si takový článek mohl objednat.
Nealko pivo je super.reguluje Ph a vitamínek D. Na osvěžení po práci bez rizika alkoholu je nealko pivo dobrá volba.
Autorka opravdu nechá membránovou filtrací projít malé molekuly etanolu, ale větší molekuly vody už neprojdou? Co si tak napsat aspoň vzoreček, aby pochopila co je větší?
Doma si dám raději čistou vodu, jinak pivo. Nealkoholický pivo pouze když budu řídit.
Co by mne zajímalo u metod odlučování alkoholu, co se stím alkoholem dělá?
Nealkoholické pivo není pivo.
A nejhorší jsou ta ochucená citronem, pomerančem a pod.
Moc to nepít je to moc chemické 👍
Teorie výroby nealko piva prezentované autorkou, je 20let stará. Dneska už převládá použití kvasnic kmene LA-05. Ty kvasnice jsou tak mlsné, že vybíraji jen úzce definované typy zkvasitelných cukrů a zbytek ignorují. Takže sládek uvaří třeba sedmičku, ale kvasnice dokážou zpracovat jen 10% cukrů které obsahuje. pak se to upraví - naředí pod 0,5 alkoholu jak nařizuje norma. V kombinaci s vyšším chmelením při chmelovaru se tak dosáhne pitelného výsledku. Bohužel pak v průmyslových podmínkách ásleduje pasterizace, která veškerou snahu sládka, vyrobit pitelné pivo, silně degraduje.
Ještě jsem nezažil, že by někdo do sebe loupnul deset kousků nealka. Takž jedno nealko škodí asi jako ty neochucené minerálky..
Nove slovo - zainteresovat se. To je teda blabol. Boze muj.
Membránová filtrace odstraní malé molekuly alkoholu a zastaví větší molekuly vody. Autor asi studoval pouze humanitní vědy. Molekula vody je přece menší než molekula alkoholu. Membránová filtrace nebo reversní osmóza odstraní z pivavodu, alkohol i CO2.
Rád bych poznal něco co má jen pozitiva,. žiji dlouho a zatím jsem to štěstí neměl. Nejhorší jsou trpaslíci paní autorko.
Proboha, proč ta paní píše o věcech, o nichž nemá páru? Tvl osmóza - malé molekuly alkoholu.....
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama