Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Celozrnné, bílé, vícezrnné Jak si vybrat to správné pečivo
Já jsem byla překvapivě spokojena s dvěma druhama rohlíků a housek, s jedním dalamánkem a třema druhama chleba. Všechny byly výborné, kvalitní a neošizené. Nebylo třeba dnešních všelijakých chemických berliček, aby ten hnus nějak voněl a chutnal, když se to dělá z různých přidaných surovin. Hlavně, aby výrobní cena byla co nejnižší. To samé se dá říci i o mléčných výrobcích a dalším. Jenže ono to blahobytně nevypadalo jak v dnešních hyper hrůzách, plných barevných levných náhražek. Ale lidi to tak asi chtějí pro pocit štěstí.
Mám ho moc ráda.
Já hlavně žitné.
pečivo nejím a je mi dobře:-p
mnamka
stejně si vždy koupím bílé
Cenné rady
taky se snažím nekupovat pečivo z bílé mouky... ale jednou za čas.. opečený rohlík s máslem na snídani.. to si prostě dáme... nač se jen pořád držet :-)
Učila jsem to jako výživová poradkyně. Obsahuje vlákninu. Má nižší glykemický index. (To znamená, že není po něm hned hlad. Dříve zasytí - nesníte ho tolik.)
Mám raději vícezrnné. Ale nemohu na něj naučit děti. Chutná jim bílé pečivo.
krásné
Mám ráda vícezrnné pečivo, bílé vůbec nekupuji.*1*
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama