Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Celozrnné, bílé, vícezrnné Jak si vybrat to správné pečivo
Mám ráda vícezrnné pečivo, bílé vůbec nekupuji.*1*
krásné
Mám raději vícezrnné. Ale nemohu na něj naučit děti. Chutná jim bílé pečivo.
Učila jsem to jako výživová poradkyně. Obsahuje vlákninu. Má nižší glykemický index. (To znamená, že není po něm hned hlad. Dříve zasytí - nesníte ho tolik.)
taky se snažím nekupovat pečivo z bílé mouky... ale jednou za čas.. opečený rohlík s máslem na snídani.. to si prostě dáme... nač se jen pořád držet :-)
Cenné rady
stejně si vždy koupím bílé
mnamka
pečivo nejím a je mi dobře:-p
Já hlavně žitné.
Mám ho moc ráda.
Já jsem byla překvapivě spokojena s dvěma druhama rohlíků a housek, s jedním dalamánkem a třema druhama chleba. Všechny byly výborné, kvalitní a neošizené. Nebylo třeba dnešních všelijakých chemických berliček, aby ten hnus nějak voněl a chutnal, když se to dělá z různých přidaných surovin. Hlavně, aby výrobní cena byla co nejnižší. To samé se dá říci i o mléčných výrobcích a dalším. Jenže ono to blahobytně nevypadalo jak v dnešních hyper hrůzách, plných barevných levných náhražek. Ale lidi to tak asi chtějí pro pocit štěstí.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama