Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Staročeské recepty na kapra v jiném kabátku
kapra miluji
Kapr je sváteční jídlo a i kdyby to mělo stát jako hovězí tak bych to prostě kupovala. Je to neskutečně dobré a k Čechům nám co nic neděláme a jenom kybycujeme tak se to náramně hodí, nemám pravdu holky?
Jojo máte pravdu v tom že my si na všechno stěžujeme ale nic nakonec nejdeme udělat sami. Mně to také vadí, přece ejnom je to asi odkaz ještě z minulosti.
No to mi teda povídejte, tady je samý expert ale přitom nikdo neví ani pořádně jak se pohyboval v kuchyni. Mohla byste mi prosím na to smažení poradit nějaký fajn nádobí?
Musím se k vám Radko přidat, jestli někdo máte tip na to v čem se dá vařit a smažit a je to skutečně dost dobré, tak to dávejte. Chci mít nějakou jistotu, děkuji.
To co mně dělá tady na internetu velkou radost tak je to jak si tady krásně dokážeme pomáhat. Jestli mi někdo napíšete radu tak vás pak klidně v realitě vezmu někam na kávu!
Zvát na kávu není ani potřeba, stačí když si titanové nádobí seženete na www.zgastro.cz. Já jsem tam dříve pracovala ve skladu a skutečně to bylo moc dobré prostředí a zákazníci se k nám pravidelně vraceli, jen co je pravda.
Moc ti Petruško děkujeme, je vidět že jsi žena se správným srdcem. Jestli to je opravdu tak dobré nám samozřejmě ukáže až čas, ale snažíš se a to se mi na tom opravdu líbí. Měj se famfárově.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama