Prostreno.cz

Ryba s fenyklem

Křehký fenykl je v našich krajích podobně zanedbávanou položkou jako mořské ryby. Jeho jemná, zajímavá vůně báječně ladí právě s rybím masem, a vařením se ještě rozvine.

31.08.2016 lanvin
35min

15min příprava

20min vaření

352 kJ / 84 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný fenykl a oloupanou cibuli nakrájejte a orestujte na olivovém oleji.
  2. Přidejte nasekaný česnek, pepř, anýz a bílé víno, nebo džus. Vařte na mírném ohni 5 minut.
  3. Přidejte zeleninový vývar a přiveďte k varu.
  4. Do vývaru vložte rybí filé a na mírném ohni duste 8 - 10 minut, nebo až je ryba hotová.
  5. Podle potřeby dochuťte solí.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    79,16 g
  • Sacharidy:

    48,44 g
    • Cukry:

      11,30 g
  • Tuky:

    34,29 g
  • Vláknina:

    10,21 g

Aktivita pro spálení:

216 kcal
27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

64

minut uklízení





Podobné recepty

Treska pečená v troubě

(24 hlasů)
35min
979 kJ

Krevetové palačinky

(16 hlasů)
50min
603 kJ

Rybí filé s citronem

(11 hlasů)
45min
452 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s fenyklem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba