Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
konatovka 11.09.2016

Dělám si často rizoto s houbami a dávám buď žampiony nebo hlívu ústřičnou, je to výborné.*1*

Avatar
moniika 11.09.2016

Rizoto máme docela často, je jednoduché a můžu dát vše podle chuti *5*

Avatar
renik.71 11.09.2016

Rizoto na mnoho způsobů je u nás oblíbené. Určitě vyzkouším i verzi s houbami.

Avatar
alenab 12.09.2016

rizoto dělávám poměrně často, s houbama nám taky chutná*11*

Avatar
verrca 12.09.2016

zkoušela jsem jednou a nijak zvlášť mě to neoslovilo

Avatar
renda4141 12.09.2016

Houbové rizoto si jednou za čas ráda udělám. *5**5*

Avatar
heenna 26.09.2016

musim se mrknout na tu omacku :) po pravde nevim co to je :)

Avatar
adion011 04.10.2016

Je čas hub a proto nasbírám čerstvé a do rizota je přidám ;-)

Avatar
MARTHA 05.10.2016

Podle fotografie toto není rizoto ale rýže s houbami a zeleninou. Nevím jak by se na takovéto "rizoto" tvářil Ital. Název rizoto je jak známo italský a připravují je spíše kašovité konzistence. Mám raději tu naši rýži s přísadami a více ochucenou.

Avatar
verrca 13.10.2016

no ještě že tam není víno jak u jiných receptů, takhle dobrý

Avatar
renik.71 06.11.2016

Krásné, pestré, jistě také voňaví a velmi chutné. Lákavý receptík.

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba