Prostreno.cz

Králík na koriandru

Králík pečený v červeném víně s koriandrem a brusinkami.

06.10.2016 Mikeš
5h a 15min

4h a 0min příprava

1h a 15min vaření

807 kJ / 192 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky, dejte do hrnce, nebo kastrolu, posypte kořením, přidejte skořici, brusinky, zakápněte tabascem, olejem, podlijte 250 ml vína a nechte přes noc v lednici. Minimálně 1 x maso otočte.
  2. Před dušením maso osolte a duste zvolna doměkka. Podle potřeby podlévejte vínem.

TIP:

Vykostěné králičí maso se dá sehnat v dobrém řeznictví i na farmách. Případně můžete celého králíka naporcovat a takto dusit.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    345,50 g
  • Sacharidy:

    173,98 g
    • Cukry:

      68,36 g
  • Tuky:

    126,71 g
  • Vláknina:

    52,70 g

Aktivita pro spálení:

590 kcal
73

minut jízdy na kole

56

minut běhu

176

minut uklízení





Podobné recepty

Králík na bílém víně

(13 hlasů)
2h a 0min
798 kJ

Králičí stehna dušená s jablky

(13 hlasů)
1h a 40min
928 kJ

Králík pečený s tymiánem

(12 hlasů)
2h a 0min
643 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

červené víno

85 kcal / 100g
B0,2 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Králík na koriandru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba