Prostreno.cz

Pečené vepřové maso​

Vepřové maso s pórkem a celerem dušené v troubě.

23.11.2016 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

752 kJ / 179 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a dejte do zapékací misky.
  2. Přidejte na větší kousky nakrájený celer a pórek přibližně 5 cm.
  3. Vše osolte, opepřete, posypte tymiánem, nasekaným česnekem pokapejte olejem, citronovou šťávou a promíchejte.
  4. Podlijte vínem a dejte do trouby předehřáté na 180 °C.
  5. Duste přikryté doměkka.

TIP:

K přípravě tohoto receptu můžete použít taky taky krůtí, nebo kuřecí maso.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    221,08 g
  • Sacharidy:

    41,00 g
    • Cukry:

      11,88 g
  • Tuky:

    158,00 g
  • Vláknina:

    6,27 g

Aktivita pro spálení:

682 kcal
85

minut jízdy na kole

64

minut běhu

203

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová krkovice pečená se zeleninou

(13 hlasů)
1h a 20min
833 kJ

Plněná vepřová panenka

(9 hlasů)
1h a 5min
1124 kJ

Vepřové kotlety

(7 hlasů)
1h a 20min
1036 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené vepřové maso​

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba