Prostreno.cz

Pečené vepřové maso​

Vepřové maso s pórkem a celerem dušené v troubě.

23.11.2016 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

503 kJ / 120 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a dejte do zapékací misky.
  2. Přidejte na větší kousky nakrájený celer a pórek přibližně 5 cm.
  3. Vše osolte, opepřete, posypte tymiánem, nasekaným česnekem pokapejte olejem, citronovou šťávou a promíchejte.
  4. Podlijte vínem a dejte do trouby předehřáté na 180 °C.
  5. Duste přikryté doměkka.

TIP:

K přípravě tohoto receptu můžete použít taky taky krůtí, nebo kuřecí maso.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,10 g
  • Sacharidy:

    151,00 g
    • Cukry:

      18,20 g
  • Tuky:

    119,43 g
  • Vláknina:

    46,00 g

Aktivita pro spálení:

120 kcal
15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

35

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová krkovice pečená se zeleninou

(13 hlasů)
1h a 20min
755 kJ

Plněná vepřová panenka

(9 hlasů)
1h a 5min
444 kJ

Vepřové kotlety

(7 hlasů)
1h a 20min
556 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené vepřové maso​

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba