Prostreno.cz

Studená petrželová máčka

Petrželová omáčka se skvěle hodí k bramborám a rybám, stejně tak k hovězímu masu.

10.01.2017 lentilka
20min

20min příprava

1192 kJ / 284 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smetanu přiveďte k varu a 5 minut vařte. Smetanu nechte vychladnout.
  2. Do vychladlé smetany vmíchejte zakysanou smetanu, nasekanou petrželku, cukr a podle chuti osolte a opepřete.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    7,95 g
  • Sacharidy:

    18,96 g
    • Cukry:

      16,35 g
  • Tuky:

    111,67 g
  • Vláknina:

    1,15 g

Aktivita pro spálení:

276 kcal
34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

82

minut uklízení





Podobné recepty

Tymiánová omáčka

(14 hlasů)
20min
318 kJ

Domácí kari majonéza

(15 hlasů)
20min
1705 kJ

Zálivka na salát

(15 hlasů)
20min
1377 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Studená petrželová máčka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba