Prostreno.cz

Polévka z konzervovaných fazolí

Polévka z fazolí Cannellini s rukolou.

09.02.2017 Mikeš
35min

20min příprava

15min vaření

329 kJ / 78 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte nakrájený česnek a promíchejte. Zalijte zeleninovým vývarem a přiveďte k varu.
  3. Přidejte scezené cannellini fazole a nechte projít varem.
  4. Rozmixujte ponorným mixérem, přidejte smetanu, nakrájenou rukolu, podle potřeby dochuťte solí, bílým pepřem, muškátovým oříškem a citronovou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    59,76 g
  • Sacharidy:

    210,36 g
    • Cukry:

      16,07 g
  • Tuky:

    113,66 g
  • Vláknina:

    33,52 g

Aktivita pro spálení:

285 kcal
35

minut jízdy na kole

27

minut běhu

85

minut uklízení





Podobné recepty

Bramborová polévka se šunkou

(7 hlasů)
50min
213 kJ

Polévka z bílých fazolí

(3 hlasů)
60min
397 kJ

Polévka ze žluté dýně

(8 hlasů)
50min
278 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Croissanty s vanilkovým krémem

2h a 10min
(38 hlasů)

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)

Omeleta plněná baby špenátem

55min
(11 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Polévka z konzervovaných fazolí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba