Prostreno.cz

Pstruh pečený na zelenině

Připravit rybu netrvá příliš dlouho a výsledek je přímo lahůdkový.

16.03.2017 Mikeš
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

401 kJ / 95 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 190 °C.
  2. Brambory oloupejte a uvařte v osolené vodě do poloměkka.
  3. Uvařené brambory, lilek, oloupanou cibuli a rajčata nakrájejte na plátky a uložte je na dno vymazané zapékací misky, dochuťte solí a pepřem.
  4. Pstruhy osolte, opepřete a do každého vložte 3 plátky citrónu a 2 špetky oregana.
  5. Pstruhy položte na zeleninu, posypte nakrájeným česnekem, podlijte vínem a zakápněte olejem.
  6. Pečte v troubě 30-35 minut, podle velikosti pstruhů.
  7. Podávejte ozdobené petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    87,69 g
  • Sacharidy:

    208,42 g
    • Cukry:

      33,10 g
  • Tuky:

    130,88 g
  • Vláknina:

    40,80 g

Aktivita pro spálení:

1157 kcal
144

minut jízdy na kole

110

minut běhu

345

minut uklízení





Podobné recepty

Kapr pečený v pečícím papíru

(9 hlasů)
55min
477 kJ

Filé s rajčaty

(9 hlasů)
60min
229 kJ

Treska s celerovou kaší

(9 hlasů)
1h a 10min
367 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

lilek

25 kcal / 100g
B1 g
S5 g
T0,3 g

brambory

77 kcal / 100g
B2 g
S17 g
T0,36 g

rajče

18 kcal / 100g
B0,83 g
S3 g
T0,63 g

Červená cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh pečený na zelenině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba