Prostreno.cz

Kořeněné vepřové maso

Voňavé vepřové maso, lehce upravené podle indického receptu. Skopové maso bylo nahrazeno masem vepřovým.

18.04.2017 lanvin
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

576 kJ / 137 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a orestujte je v pánvi s olejem.
  2. Maso posypte směsí koření a minutu míchejte.
  3. K masu přidejte oloupanou, na tenké plátky pokrájenou mrkev, nasekaný zázvor a česnek a posypte chilli.
  4. Vše promíchejte, zalijte vývarem, přidejte rajský protlak a duste doměkka. Až je maso skoro měkké, přidejte drcená rajčata.
  5. Podle chuti osolte.
  6. Podávejte nejlépe s bramborovou kaší, nebo s rýží.

TIP:

K přípravě můžete použít maso skopové.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    175,44 g
  • Sacharidy:

    69,18 g
    • Cukry:

      19,89 g
  • Tuky:

    167,38 g
  • Vláknina:

    14,15 g

Aktivita pro spálení:

478 kcal
59

minut jízdy na kole

45

minut běhu

142

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kotlety s mangem

(12 hlasů)
50min
746 kJ

Kotlety se švestkami

(12 hlasů)
55min
891 kJ

Vepřová plec s paprikou

(8 hlasů)
1h a 50min
864 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g

špenátový protlak

23 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

koření

345 kcal / 100g
B12 g
S58 g
T13 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kořeněné vepřové maso

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba