Prostreno.cz

Jehněčí plátky na zázvoru

Zázvor a červené víno skvěle doplní chuť jehněčího.

04.05.2017 sun
1h a 40min

25min příprava

1h a 15min vaření

1051 kJ / 251 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky a uložte je vedle sebe na dno vhodné misky.
  2. Plátky potřete hořčicí, posypte nastrouhaným zázvorem a nakrájenou cibulí.
  3. Maso pokapejte olejem, misku uzavřete a nechte v chladu přes noc marinovat.
  4. Plátky masa orestujte z obou stran v pánvi na oleji.
  5. Maso podle chuti osolte, podlijte vínem a duste doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    165,50 g
  • Sacharidy:

    26,00 g
    • Cukry:

      6,30 g
  • Tuky:

    237,68 g
  • Vláknina:

    2,55 g

Aktivita pro spálení:

785 kcal
98

minut jízdy na kole

74

minut běhu

234

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotlety na bylinkách

(11 hlasů)
40min
1497 kJ

Kuličky z jehněčího masa

(5 hlasů)
1h a 5min
1106 kJ

Jehněčí kostky s rajčaty

(2 hlasů)
2h a 30min
591 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na oběd

Dýňové rizoto

45min
(1 hlasů)

Dýňová polévka s chilli

40min
(3 hlasů)

Květákový mozeček

25min
(1 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí plátky na zázvoru

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba