Prostreno.cz

Jehněčí kostky s rajčaty

Jehněčí maso dušené s rajčaty a pivem.

08.03.2017 lanvin
2h a 30min

1h a 30min příprava

60min vaření

591 kJ / 141 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na velké kostky a dejte ho do mísy.
  2. Maso osolte, opepřete, přidejte jemně nasekanou mátu, drobně nasekanou cibuli a česnek.
  3. Maso zalijte pivem a nechte minimálně hodinu marinovat.
  4. Pak maso i s marinádou dejte do kastrolu, nebo hrnce, přidejte rajčata a duste doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    195,68 g
  • Sacharidy:

    51,73 g
    • Cukry:

      14,62 g
  • Tuky:

    159,86 g
  • Vláknina:

    8,54 g

Aktivita pro spálení:

649 kcal
81

minut jízdy na kole

61

minut běhu

193

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotleta na rozmarýnu

(17 hlasů)
1h a 20min
916 kJ

Dušená jehněčí kýta se sušenými švestkami

(10 hlasů)
3h a 5min
650 kJ

Jehněčí hřbet s bylinkovou krustou

(16 hlasů)
3h a 40min
1214 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kostky s rajčaty

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba