Prostreno.cz

Kuřecí čtvrtky s houbami

Dušené kuřecí maso s houbami a cibulí.

26.05.2017 lentilka
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

685 kJ / 163 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji opečte ze všech stran kuřecí čtvrtky.
  2. Maso osolte, opepřete, podlijte vínem a duste doměkka.
  3. Měkké maso vyndejte na talíř.
  4. Do hrnce přidejte máslo, na plátky nakrájenou cibuli, na plátky nakrájené houby, smetanu a za občasného míchání duste 15 minut.
  5. Do omáčky vložte maso, nechte maso prohřát a podávejte. Omáčku můžete podle potřeby dochutit solí.

TIP:

Pokud chcete mít hustou omáčku, zahustěte ji moukou,nebo instantní jíškou.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    131,24 g
  • Sacharidy:

    58,56 g
    • Cukry:

      23,74 g
  • Tuky:

    204,54 g
  • Vláknina:

    10,00 g

Aktivita pro spálení:

780 kcal
97

minut jízdy na kole

74

minut běhu

232

minut uklízení





Podobné recepty

Chřest s kuřecím masem

(5 hlasů)
60min
1337 kJ

Kachní stehna s tymiánem

(3 hlasů)
1h a 35min
1097 kJ

Plněná kuřecí prsa v listovém těstě

(1 hlasů)
1h a 15min
1349 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

žampion dvouvýtrusný

30,2 kcal / 100g
B3,09 g
S4,01 g
T0,2 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí čtvrtky s houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba