Prostreno.cz

Ochucený rýžový ocet

Ocet má v kuchyni široké uplatnění, vyzkoušejte recept na ovocný rýžový ocet.

30.06.2017 sun
30min

30min příprava

370 kJ / 88 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omytá jablka nakrájejte na větší kousky a nasypte je do vhodné sklenice.
  2. Ocet promíchejte s cukrem a medem, míchejte, až se cukr zcela rozpustí.
  3. Jablka zalijte octem. Dle vlastní volby můžete přidat kandované ovoce.
  4. Sklenici uzavřete a uložte na chladné místo, nejlépe do chladničky. Každý den lehce protřepejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,74 g
  • Sacharidy:

    259,90 g
    • Cukry:

      226,90 g
  • Tuky:

    5,30 g
  • Vláknina:

    8,60 g

Aktivita pro spálení:

1056 kcal
132

minut jízdy na kole

100

minut běhu

315

minut uklízení





Podobné recepty

Studená petrželová máčka

(9 hlasů)
20min
1192 kJ

Ovocná zálivka

(7 hlasů)
30min
603 kJ

Sladká chilli zálivka

(2 hlasů)
15min
200 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ochucený rýžový ocet

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba