Prostreno.cz

Hovězí s perlovou cibulkou

Hovězí maso dušené s perlovou cibulkou a houbami.

05.09.2017 sun
2h a 0min

30min příprava

1h a 30min vaření

611 kJ / 146 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na malé kousky a orestujte je na oleji, přisypte mletou papriku a minutu míchejte.
  2. Maso zalijte vývarem, vínem a duste, až je maso skoro měkké.
  3. K masu vmíchejte rajčatový protlak, houby, cibulky, smetanu ve které rozmíchejte mouku a vařte, až je maso zcela měkké.
  4. Podle potřeby dochuťte solí a pepřem.

TIP:

Pokud neseženete čerstvé cibulky, můžete použít nakládané.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    205,90 g
  • Sacharidy:

    88,74 g
    • Cukry:

      17,67 g
  • Tuky:

    179,13 g
  • Vláknina:

    11,70 g

Aktivita pro spálení:

711 kcal
88

minut jízdy na kole

67

minut běhu

212

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí maso s mrkví

(5 hlasů)
2h a 20min
741 kJ

Hovězí maso s asijskou omáčkou

(4 hlasů)
40min
547 kJ

Špíz ze dvou druhů masa

(3 hlasů)
45min
478 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí s perlovou cibulkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba