Prostreno.cz

Vepřová panenka na víně s houbami

Chodíte rádi na houby? Připravte si oběd z vepřové svíčkové a lesních hub.

02.10.2017 Mikeš
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

474 kJ / 113 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kastrolu na oleji nechte zesklovatět nakrájenou šalotku.
  2. Přidejte očištěné, nakrájené houby a za stálého míchání 5 minut duste.
  3. Maso nakrájejte na větší kostky a přidejte k houbám.
  4. Maso zalijte vínem, posypte sypkým vývarem, lístečky tymiánu a přikryté duste, až je maso měkké.
  5. Podle potřeby zahustěte jíškou, případně moukou.
  6. Dochuťte solí a pepřem.
  7. Před podáváním posypte čerstvou, nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    181,48 g
  • Sacharidy:

    93,08 g
    • Cukry:

      27,65 g
  • Tuky:

    99,17 g
  • Vláknina:

    19,00 g

Aktivita pro spálení:

577 kcal
72

minut jízdy na kole

54

minut běhu

172

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová krkovice s pepřovou omáčkou

(1 hlasů)
2h a 0min
911 kJ

Vepřové kotlety s houbami

(10 hlasů)
1h a 25min
572 kJ

Sekaná pečená se zeleninou

(7 hlasů)
1h a 35min
889 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka na víně s houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba