Prostreno.cz

Hrušková polévka

K podzimu patří hrušky, určitě vyzkoušejte hruškovou polévku s celerem.

16.10.2017 lanvin
55min

20min příprava

35min vaření

128 kJ / 30 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli.
  2. Přidejte na kostičky nakrájený celer a petržel, posypte kmínem a 2 minuty míchejte.
  3. Zeleninu zalijte vývarem a vařte 10 minut.
  4. Přidejte oloupané, na klínky nakrájené hrušky a vařte 10-15 minut (až je měkká zelenina).
  5. Polévku posypte nakrájenou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    41,02 g
  • Sacharidy:

    233,62 g
    • Cukry:

      49,28 g
  • Tuky:

    41,38 g
  • Vláknina:

    30,26 g

Aktivita pro spálení:

147 kcal
18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

43

minut uklízení





Podobné recepty

Podzimní houbová polévka

(2 hlasů)
1h a 10min
229 kJ

Sytá polévka s párkem

(3 hlasů)
60min
277 kJ

Polévka s kuřecím masem a vejci

(3 hlasů)
1h a 20min
342 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hrušková polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba