Prostreno.cz

Carpaccio z lososa

Jako carpaccio se dnes označuje prakticky cokoli jedlého, nakrájeného na tenoučké plátky.

01.12.2017 sun
35min

35min příprava

829 kJ / 198 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pokud je třeba, filet dočistěte, zbavte kostí a stáhněte z kůže - nejlépe i s tukem.
  2. Maso z obou stran nařízněte do,motýlka tak, aby šlo rozložit na co nejnižší plát.
  3. Maso potřete slabě olejem, octem balsamico, posypte solí, cukrem a pepřem.
  4. Na rybu položte snítky kopru, maso zabalte do folie a nechte v lednici marinovat do druhého dne.
  5. Pak rybu nakrájejte na velmi tenké plátky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    90,82 g
  • Sacharidy:

    16,52 g
    • Cukry:

      5,62 g
  • Tuky:

    67,93 g
  • Vláknina:

    3,70 g

Aktivita pro spálení:

171 kcal
21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení





Podobné recepty

Avokádový dip

(2 hlasů)
20min
534 kJ

Grilovaná cukrová kukuřice

(4 hlasů)
30min
1264 kJ

Chuťovky z cherry rajčat

(2 hlasů)
30min
442 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Carpaccio z lososa

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba