Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Je léto - čas grilování. Tady je recept na výborné grilované kuře. Kuře na pivní plechovce hodně osolte a nechte několik hodin v chladu rozležet v marinádě z kmínu, koriandru, chilli a sladké papriky. Pivo otevřete a kuře narazte na plechovku. Asi hodinu a půl je tak uďte pod pokličkou na ovocné štěpce, pivo se mezitím úplně vypaří a zevnitř samo jakoby podlévá maso.
2h a 15min příprava
1h a 35min vaření
energetická hodnota na 100g
náročnost
Teplota: nepřímý střední žár 180-230 °C.
Speciální výbava: 4 pořádné hrsti pilin z ořechovce, namočené ve vodě alespoň 30 minut.
Udělejte krok napřed: 1 a půl až 2 hodiny potřebujete na nasolení kuřete.
Bílkoviny:
Sacharidy:
Cukry:
Tuky:
Vláknina:
minut jízdy na kole
minut běhu
minut uklízení
Reklama