Prostreno.cz

Dušená vepřová krkovice

Krkovice se zeleninou a červeným vínem dušená v troubě.

11.05.2018 sun
1h a 55min

25min příprava

1h a 30min vaření

600 kJ / 143 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Maso osolte, opepřete a vložte do vymazaného pekáčku.
  3. Kolem masa nasypte oloupanou, nakrájenou mrkev, cibuli, brambory a řapíkatý celer.
  4. Přidejte tymián, bobkový list a posypte houbovým kořením.
  5. Zalijte vínem, vývarem ve kterém rozmíchejte rajský protlak a duste v troubě, až je maso měkké.
  6. Když je maso skoro měkké, nasypte k masu nakrájené žampiony a duste, až je maso zcela měkké.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    263,38 g
  • Sacharidy:

    435,85 g
    • Cukry:

      32,66 g
  • Tuky:

    315,81 g
  • Vláknina:

    109,40 g

Aktivita pro spálení:

930 kcal
116

minut jízdy na kole

88

minut běhu

277

minut uklízení





Podobné recepty

Kotlety dušené s jablky

(1 hlasů)
1h a 25min
802 kJ

Vepřové kotlety s jablečným moštem

(1 hlasů)
1h a 20min
714 kJ

Vepřová sekaná s dýní

(4 hlasů)
1h a 20min
718 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Dušená vepřová krkovice

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba