Prostreno.cz

Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

Ryba dušená na másle a zázvoru.

31.07.2018 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

487 kJ / 116 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo.
  2. Do pánve nasypte nastrouhanou mrkev, zázvor přidejte víno a minutu míchejte.
  3. Porce ryby osolte a vložte do pánve.
  4. Přisypte na plátky nakrájenou cibulku, ryby pokapejte sojovou omáčkou, posypte citronovou kůrou a ryby zvolna opečte z obou stran (z každé strany přibližně 10-12 minut).
  5. Před podáváním pokapejte ryby citronovou šťávou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    251,59 g
  • Sacharidy:

    73,58 g
    • Cukry:

      20,76 g
  • Tuky:

    137,98 g
  • Vláknina:

    17,40 g

Aktivita pro spálení:

664 kcal
83

minut jízdy na kole

63

minut běhu

198

minut uklízení





Podobné recepty

Kalamáry s rajčaty a olivami

(1 hlasů)
1h a 5min
457 kJ

Citronový pstruh

(5 hlasů)
45min
838 kJ

Špízy z lososa

(2 hlasů)
35min
1002 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh se zázvorem a jarní cibulkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba