Prostreno.cz

Zelená polévka minestrone

Zelená verze italské polévky.

29.08.2018 lentilka
40min

15min příprava

25min vaření

298 kJ / 71 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na oleji orestujte nakrájené cibulky bez natě.
  2. Nať ze dvou cibulek nakrájejte na plátky.
  3. K cibulce přidejte hrášek a očištěný, nakrájený chřest.
  4. Vše zalijte vývarem, přidejte orzo a vařte za občasného míchání 10-15 minut, hlídejte, aby se těstovinová rýže nerozvařila.
  5. Přidejte na plátky nakrájenou nať cibulky, rukolu, podle potřeby dochuťte solí, citronovou šťávou a nechte jen projít varem. Už nevařte.
  6. Před podáváním můžete posypat strouhaným parmazánem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    76,82 g
  • Sacharidy:

    254,80 g
    • Cukry:

      20,44 g
  • Tuky:

    69,84 g
  • Vláknina:

    19,75 g

Aktivita pro spálení:

385 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Polévka s krůtím masem

(3 hlasů)
1h a 20min
511 kJ

Polévka z cukrové kukuřice s celerem

(4 hlasů)
55min
200 kJ

Italská polévka z hovězího masa

(4 hlasů)
2h a 30min
352 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zelená polévka minestrone

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba