Prostreno.cz

Hovězí kostky na víně a bylinkách

Hovězí maso dušené v červeném víně s bylinkami, zeleninou a houbami.

19.10.2018 lanvin
4h a 35min

35min příprava

4h a 0min vaření

651 kJ / 155 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěné maso nakrájejte na velké kostky.
  2. Bylinky svažte potravinářským provázkem.
  3. Očištěné houby nakrájejte na velké kousky, pokud použijete sterilované, propláchněte je vodou.
  4. Očištěnou mrkev nakrájejte na špalíčky, oloupanou cibuli na plátky a oloupaný česnek na polovinu. Očištěný pórek nakrájejte na plátky.
  5. V hrnci na oleji orestujte na kostičky nakrájenou slaninu, přidejte maso, cibuli a maso orestujte ze všech stran.
  6. Přidejte česnek, mrkev, pórek, bobkový list, bylinky, podle chuti osolte, opepřete, podlijte vývarem, vínem a zvolna duste, až je maso měkké.
  7. Když je maso skoro měkké, přidejte houby. Šťávu zahustěte instantní jíškou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    359,36 g
  • Sacharidy:

    483,97 g
    • Cukry:

      38,32 g
  • Tuky:

    293,40 g
  • Vláknina:

    134,02 g

Aktivita pro spálení:

1160 kcal
145

minut jízdy na kole

110

minut běhu

346

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí plátky na česneku s vinnou omáčkou

(1 hlasů)
2h a 20min
861 kJ

Hovězí svíčková s brokolicí

(1 hlasů)
55min
912 kJ

Lilek plněný mletým masem

(1 hlasů)
2h a 15min
613 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

mrkev

41 kcal / 100g
B0,94 g
S9 g
T0,35 g

čerstvý špenát

23 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T0,6 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí kostky na víně a bylinkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba