Prostreno.cz

Hovězí plátky na česneku s vinnou omáčkou

Dušené plátky hovězího masa na másle a česneku s červeným vínem.

23.08.2018 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

861 kJ / 205 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Maso nakrájejte na plátky, osolte je a obalte v hladké mouce.
  3. V kastrolu vhodném na pečení v troubě, nebo v pekáčku rozehřejte olej, máslo a maso orestujte spolu s jemně nakrájenou cibuli.
  4. Přidejte celé, oloupané stroužky česneku, snítky bylinek, vývar, víno, přikryjte a duste v troubě doměkka.
  5. Měkké maso a snítky bylinek vyndejte a omáčku zredukujte na polovinu.
  6. Pokud chcete mít omáčku hustou, zahustěte ji lžíci kukuřičného škrobu, který rozmíchejte v několika lžících vody.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    243,46 g
  • Sacharidy:

    265,96 g
    • Cukry:

      7,56 g
  • Tuky:

    254,89 g
  • Vláknina:

    18,00 g

Aktivita pro spálení:

1145 kcal
143

minut jízdy na kole

109

minut běhu

341

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí plátky se žampiony a šalotkou

(1 hlasů)
1h a 50min
555 kJ

Hovězí plátky plněné chřestem

(2 hlasů)
30min
1294 kJ

Hovězí nudličky se zeleninou

(6 hlasů)
40min
892 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí plátky na česneku s vinnou omáčkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba