Prostreno.cz

Hovězí svíčková se zeleným pepřem

Hovězí plátky s omáčkou se zeleným pepřem.

07.11.2018 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

1213 kJ / 289 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kastrolu smíchejte všechny ingredience na omáčku (kromě brandy a jíšky) a vařte 5 minut.
  2. Vmíchejte jíšku a vařte na mírném ohni 10 minut.
  3. Nakonec vmíchejte brandy a už nevařte.
  4. Maso potřete olejem a zprudka opečte na nepřilnavé pánvi, minutu z každé strany. Ztlumte plamen a opékejte ještě přibližně 5 minut. Pokud se maso připaluje přidejte trochu oleje.
  5. Maso osolte, vyndejte na prkýnko, přikryjte alobalem a nechte „dojít“.
  6. Maso podávejte s omáčkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    174,08 g
  • Sacharidy:

    109,40 g
    • Cukry:

      22,40 g
  • Tuky:

    306,76 g
  • Vláknina:

    9,52 g

Aktivita pro spálení:

1001 kcal
125

minut jízdy na kole

95

minut běhu

298

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí hrudi dušené v pivu

(2 hlasů)
4h a 35min
576 kJ

Dušené hovězí s majoránkou

(2 hlasů)
2h a 20min
812 kJ

Hovězí dušené s rozinkami

(3 hlasů)
3h a 0min
764 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hovězí svíčková

250 kcal / 100g
B20 g
S5 g
T15 g

hořčice

66 kcal / 100g
B4 g
S5 g
T6 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g

vývar zeleninový sypký

0 kcal / 100g
B0 g
S0,7 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí svíčková se zeleným pepřem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba