Prostreno.cz

Hovězí dušené s rozinkami

Šťavnaté, dušené hovězí maso.

12.10.2018 Mikeš
3h a 0min

20min příprava

2h a 40min vaření

764 kJ / 182 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso opečte ze všech stran v hrnci na oleji.
  2. Během opékání přidejte k masu oloupanou, nakrájenou cibuli.
  3. Maso podlijte šťávou (můžete použít i například jablečnou 100%), vývarem, přisypte rozinky, celý, oloupaný česnek, posypte kořením, můžete použít například oblíbenou směs na hovězí maso a duste přikryté doměkka.
  4. Když je maso skoro hotové, přidejte k masu na hrubém struhadle nastrouhanou mrkev.
  5. Maso podle potřeby dochuťte solí a šťávu zahustěte instantní jíškou.

TIP:

Místo rozinek použijte sušené švestky.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    330,30 g
  • Sacharidy:

    177,98 g
    • Cukry:

      91,06 g
  • Tuky:

    265,77 g
  • Vláknina:

    7,62 g

Aktivita pro spálení:

722 kcal
90

minut jízdy na kole

68

minut běhu

215

minut uklízení





Podobné recepty

Pečená roláda z hovězího masa

(1 hlasů)
2h a 25min
1020 kJ

Masové kuličky plněné sýrem

(1 hlasů)
1h a 15min
1485 kJ

Mexický hovězí guláš se zeleninou

(2 hlasů)
2h a 25min
360 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené s rozinkami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba