Prostreno.cz

Brambory s čedarem

Dvakrát pečené brambory.

12.11.2018 lanvin
1h a 30min

30min příprava

60min vaření

777 kJ / 185 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 190 °C.
  2. Brambory oloupejte a nakrájejte na plátky. Brambory nasypte na plech (aby se nepřekrývaly) vyložený pečícím papírem, pokapejte je olejem a pečte v troubě 10 minut. Nechte vychladnout.
  3. Brambory nasypte do zapékací misky.
  4. Slaninu nakrájejte na plátky, pak na kostky a nasypte ji k bramborám.
  5. Majonézu smíchejte se smetanou, podle chuti osolte, opepřete a přidejte k bramborám. Vše promíchejte a dejte do trouby předehřáté na 190 °C. Pečte přibližně 35 minut.
  6. Brambory posypte sýrem a dejte na 10 minut zpět do trouby.
  7. Před podáváním posypte brambory nakrájenou cibulkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    169,40 g
  • Sacharidy:

    295,86 g
    • Cukry:

      32,24 g
  • Tuky:

    352,62 g
  • Vláknina:

    37,00 g

Aktivita pro spálení:

968 kcal
121

minut jízdy na kole

92

minut běhu

288

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory s brokolicí

(5 hlasů)
50min
302 kJ

Pečené brambory se sýrem a rozmarýnem

(2 hlasů)
55min
519 kJ

Nové brambory s pórkem

(1 hlasů)
55min
397 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Brambory s čedarem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba