Prostreno.cz

Gratinovaný fenykl

Zapečený fenykl s parmazánem a smetanou.

15.11.2018 lanvin
60min

15min příprava

45min vaření

566 kJ / 135 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Fenykl zbavte tvrdých částí a nakrájejte ho na klínky.
  3. Fenykl uložte do zapékací misky vymazané máslem.
  4. Podlijte 100 ml vody a pečte přibližně 20 minut, nebo až fenykl změkne.
  5. Fenykl otočte, přelijte smetanou, posypte nahrubo nastrouhaným sýrem a dejte zpět do trouby. Pečte ještě přibližně 10-15 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,64 g
  • Sacharidy:

    67,80 g
    • Cukry:

      31,13 g
  • Tuky:

    124,82 g
  • Vláknina:

    25,00 g

Aktivita pro spálení:

384 kcal
48

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Brambory s rajčaty a sýrem

(1 hlasů)
1h a 30min
521 kJ

Květákový nákyp

(2 hlasů)
1h a 30min
433 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Gratinovaný fenykl

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba