Prostreno.cz

Hovězí dušené s anglickou slaninou

Dušené hovězí maso s červeným vínem a zeleninou.

16.11.2018 Mikeš
3h a 0min

20min příprava

2h a 40min vaření

688 kJ / 164 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Maso nakrájejte na kostky a orestujte ho v pekáčku na oleji spolu s nakrájenou slaninou.
  3. Přidejte nakrájený česnek, maso osolte, opepřete, přidejte bobkový list, tymián, víno, 200 ml vývaru, přikryjte a dejte do předehřáté trouby. Duste až je maso skoro měkké.
  4. Pak k masu přidejte šalotky, mrkev, brambory, rajčatový protlak, zbývající vývar a duste, až je vše měkké.
  5. Šťávu podle potřeby zahustěte instantní jíškou.
  6. Podávejte posypané nasekanou petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    343,54 g
  • Sacharidy:

    457,80 g
    • Cukry:

      37,99 g
  • Tuky:

    299,37 g
  • Vláknina:

    108,47 g

Aktivita pro spálení:

1150 kcal
143

minut jízdy na kole

109

minut běhu

343

minut uklízení





Podobné recepty

Hovězí hrudi dušené v pivu

(2 hlasů)
4h a 35min
576 kJ

Dušené hovězí s majoránkou

(2 hlasů)
2h a 20min
812 kJ

Hovězí dušené s rozinkami

(3 hlasů)
3h a 0min
764 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené s anglickou slaninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba