Prostreno.cz

Mořský vlk s restovanou zeleninou

Bílé a jemné maso mořského vlka s pestrou zeleninou a několika druhy bylinek , na pikantnosti přidá chilli v zelenině.

11.03.2019 lanvin
1h a 20min

35min příprava

45min vaření

1124 kJ / 268 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Porce ryby osušte, osolte a obalte v mouce.
  2. Mátu, kerblík a petrželku najemno nasekejte.
  3. Do pánve s olivovým olejem vložte snítku rozmarýnu a lístky šalvěje.
  4. Když se rozvoní, vložte porce ryby a opečte je z obou stran dozlatova.
  5. Mrkev nakrájejte na nudličky a blanšírujte ve vařící vodě dvě až tři minuty, poté prudce zchlaďte (aby si uchovala svoji barvu) a sceďte.
  6. Očištěný řapíkatý celer nakrájejte najemno, cuketu a papriky nakrájejte na proužky.
  7. Zeleninu orestujte na olivovém oleji , přidejte jemně nasekaný česnek , chilli vločky , ke konci zlehka osolte a podávejte spolu s mořským vlkem.
  8. Na talíři položte na každou porci malý plátek másla a rybu posypte nakrájenou natí cibulky,nebo pažitkou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    97,91 g
  • Sacharidy:

    165,85 g
    • Cukry:

      28,61 g
  • Tuky:

    475,38 g
  • Vláknina:

    30,40 g

Aktivita pro spálení:

1316 kcal
164

minut jízdy na kole

125

minut běhu

392

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Mořský vlk s restovanou zeleninou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba