Prostreno.cz

Rybí filé s bylinkovým přelivem

Grilované porci ryb dodají skvělou chuť bylinky.

22.03.2019 Mikeš
35min

20min příprava

15min vaření

852 kJ / 203 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V misce smíchejte nakrájené bylinky, hořčici, 80 ml oleje a kapary.
  2. Rozehřejte grilovací pánev.
  3. Filety potřete olejem, osolte je a opepřete.
  4. Na grilovací pánvi grilujte filety z obou stran (4-5 minut z každé strany).
  5. Podávejte s bylinkovým olejem a oblíbenou zeleninou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    89,40 g
  • Sacharidy:

    22,97 g
    • Cukry:

      0,65 g
  • Tuky:

    136,42 g
  • Vláknina:

    11,05 g

Aktivita pro spálení:

415 kcal
51

minut jízdy na kole

39

minut běhu

123

minut uklízení





Podobné recepty

Losos v pečícím papíru

(3 hlasů)
50min
834 kJ

Štika na šampaňském

(2 hlasů)
1h a 5min
811 kJ

Krevety s ananasem, paprikou a rybí omáčkou

(1 hlasů)
25min
575 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Velké jablkové palačinky

45min
(20 hlasů)

Krupicová kaše

20min
(1 hlasů)

Frittata s rajčaty

55min
(13 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé s bylinkovým přelivem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba