Prostreno.cz

Chřestový krém s ricottou

Italská polévka se zeleným chřestem, ricottou a bazalkou.

18.04.2019 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

162 kJ / 38 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný chřest nakrájejte na menší kousky .
  2. Chřest nasypte do hrnce s rozehřátým olejem,posypte ho cukrem a minutu míchejte.
  3. Chřest zalijte vývarem ,přidejte 4 lístky bazalky a vařte doměkka.
  4. Polévku rozmixujte a pak do polévky vmíchejte ricottu. Nevařte,jen prohřejte a dochuťte solí a pepřem.
  5. Podávejte s lístky bazalky.

TIP:

Polévku můžete podávat s chlebovými krutony.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,60 g
  • Sacharidy:

    165,64 g
    • Cukry:

      7,98 g
  • Tuky:

    73,34 g
  • Vláknina:

    1,90 g

Aktivita pro spálení:

142 kcal
17

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chřestový krém s ricottou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba