Prostreno.cz

Pražma na šalotkách

Pražma pečená se šalotkami,citronem a kardamomem. Pár ingredienci stačí k přípravě skvělé ryby.

19.06.2019 sun
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

738 kJ / 176 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Oloupané šalotky nakrájejte na klínky a nasypte je do zapékací misky .
  2. Vykuchané , umyté ryby naplňte plátky citrónu a položte je do zapékací misky na šalotky.
  3. Ryby osolte,poprašte kardamomem,přidejte tymián a ryby zalijte vínem. Nakonec ryby pokapejte rozpuštěným máslem
  4. Ryby pečte v troubě předehřáté na 190°C 35-45 minut-podle velikosti ryb.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    2,48 g
  • Sacharidy:

    15,04 g
    • Cukry:

      0,82 g
  • Tuky:

    49,02 g
  • Vláknina:

    4,76 g

Aktivita pro spálení:

178 kcal
22

minut jízdy na kole

16

minut běhu

53

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Hrubá mouka

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

rama cremefine na šlehání 19%

189,05 kcal / 100g
B1,8 g
S4,2 g
T18,7 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pražma na šalotkách

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba