Prostreno.cz

Jehněčí kostky na grilu

Jehněčí maso dokonale ladí s tymiánem a česnekem , nejen při pečení v celku, ale i na špízu.

20.06.2019 lanvin
40min

25min příprava

15min vaření

1597 kJ / 381 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Olej smíchejte s nasekaným tymiánem ,česnekem a limetkovou kůrou .
  2. Jehněčí maso nakrájejte na kostky, nasypte je do připraveného oleje a maso promíchejte,aby bylo marinádou obalené.Maso nechte přes noc v chladničce.
  3. Pak maso navlečte na grilovací jehly a grilujte 10 -15 minut … dohněda,maso během grilování obracejte.
  4. Hotové maso nechte 5 minut zakryté odpočívat.
  5. Maso osolte a dochuťte pepřem až opečené.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    176,58 g
  • Sacharidy:

    12,68 g
    • Cukry:

      1,58 g
  • Tuky:

    297,39 g
  • Vláknina:

    4,87 g

Aktivita pro spálení:

857 kcal
107

minut jízdy na kole

81

minut běhu

255

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí kostky na grilu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba